Over ons

Wij zijn een fullservicebureau voor onder andere juridische hulpverlening voor organisaties en individuele werknemers. Met een klein team van professionals bieden wij juridische, administratieve, financiële en marketingcommunicatie ondersteuning aan onze opdrachtgevers.

We adviseren en ondersteunen vakbonden, ondernemingsraden, werkgevers en vakbondsleden bij vraagstukken over collectieve en individuele arbeidsverhoudingen en het arbeidsrecht in de meest brede zin van het woord.

About the Donkey!

De ezel in ons logo staat symbool voor veelzijdigheid, intelligentie, vastberadenheid, koppigheid, de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen en de lasten te dragen van anderen.

In een vertrouwensband zijn ezels bijzonder hulpvaardig en trouw van dienst. Ezels kunnen zware omstandigheden aan en zware lasten dragen. Maar wat niet goed voelt, doen ze absoluut niet. Dit is niet vanuit koppigheid, maar vanuit intuïtieve zintuigen, ze kennen hun grenzen!

Dus wij zijn ook een beetje koppig, maar altijd wijs. Daarom zijn wij Staywise!

Heb jij juridische hulpverlening nodig?

Voor jouw arbeidsvraagstukken zoeken wij een goede oplossing en bieden wij passend advies. Wij hebben de experts in huis die jarenlange ervaring hebben in het behartigen van werknemersbelangen!